Kdo smo

Podjetje KD KVART, nepremičninska in holdinška dejavnost, d.o.o. je  podjetje, ki je v lasti KD Group d.d. in skrbi za nepremičninske projekte ter upravljanje z nepremičninami v Skupini KD Group. Družba zaposluje strokovno usposobljene kadre različnih profilov (strojni inženir, arhitekt, geodet, gradbenik…), ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in dodatnimi izobraževanji pripomorejo k izvajanju naših storitev na najvišji ravni. Posebej smo usposobljeni za razvoj nepremičninskih projektov.

Ključni projekt, pri katerem trenutno aktivno sodeluje naša družba, je izgradnja poslovno stanovanjskega objekta ŠUMI, ki se nahaja v strogem centru Ljubljane.

Lahko se pohvalimo z izrednim uspehom pri oddaji lastnih nepremičnin in nepremičnin družb v Skupini KD Group, prav tako pa smo uspešni tudi pri prodaji.

Prisotni smo tudi na področju upravljanja in vzdrževanja objektov in ostalih nepremičnin v lasti družb, ki so v Skupini.

V zadnjem času se je naša družba usmerila k iskanju novih priložnosti, iščemo za Skupino potencialno zanimive nepremičnine in nepremičninske projekte.